Inlog formulier

Gebruikersnaam Wachtwoord auto login
anderetoernooienBadmintontoernooienBasketbaltoernooienHandbaltoernooienHockeytoernooienKorfbaltoernooienpetanquetoernooienSchaatstoernooienSquashtoernooienSurftoernooienTafeltennistoernooienTennistoernooienVoetbaltoernooienVolleybaltoernooienwintersporttoernooienanderekampenBadmintonkampenBasketbalkampenHandbalkampenHockeykampenKorfbalkampenpetanquekampenSchaatskampenSquashkampenSurfkampenTafeltenniskampenTenniskampenVoetbalkampenVolleybalkampenwintersportkampen

Voetbal : Internationaal Pinkstertoernooi EHC/Heuts van 11/06 tot 13/06/2011

Wat maakt het internationale EHC/Heuts Pinkstertoernooi nu zo bijzonder? Allereerst is dat natuurlijk de typische toernooisfeer. Je speelt in korte tijd veel wedstrijden tegen verschillende tegenstanders. Langs de kant ruik je de BBQ en de friet. En er is een kraam waar sportartikelen worden verkocht. Het toernooi is strak geleid en er worden gediplomeerde KNVB scheidsrechters ingezet om het geheel in goede banen te leiden.

Hoewel zo'n toernooi primair voor de fun wordt georganiseerd, worden er op het eind toch wel een aantal prijzen verdeeld. Zo is er een prijs voor het beste team, de beste keeper, de beste speler en misschien nog wel het belangrijkst voor Fair Play.

Zaterdag 11 Juni F en C Jeugd
Zondag 12 Juni E en B Jeugd
Maandag 13 Juni D - Jeugd

accomodatie:
douche slaapgelegenheid verzekering ehbo

Voor de teams die willen overnachten, kunnen van ons complex gebruik maken. De kleedkamers zullen als slaapzalen worden ingericht. Maar er kunnen ook zelf meegebrachte tenten of caravans worden geplaatst. Wij zullen zorg dragen voor een gezond en gezellig sportontbijt. De kosten voor overnachten en ontbijt bedragen 6 euro per persoon per nacht. Voor meer info hierover kunt u wederom contact opnemen met Rick Meerveld. Zijn e-mail is:

n

Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
locatie:
Heerlen, Limburg, Nederland

contactgegevens
06-20425170
Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
http://www.ehc-hoensbroek.nlreeksen:
geslachtniveau# spelersondergrondin/outdoor
herenjeugd recreatief7grasoutdoor
herenjeugd recreatief2grasoutdoor

 
of zoek naar een specifiek sport event
digg Del.icio.us rss feeds twitter hyves